Untitled-1 copy

Profil companie

GlobalGROUP functioneaza ca Organism de certificare sisteme de management conform standardului ISO 17021 – , sub acreditari multiple functie de schemele de certificare oferite. Astfel cele mai prestigioase acreditari obtinute conform ISO 17021 sunt : UKAS (United Kingdom Accreditation Services), SAAS (Socail Accountability Accreditation Service),  FSSC 22000 (Food Safety Scheme Certification) si RJC (Responsible Jewellery Council). Acreditarile detinute confera un nivel de performanta si competenta dovedita procesului de evaluare/certificare, inclusiv persoanlului care desfasoara activitati in relatia cu organizatiile  ce se certifica, astfel incat societatile certificate sa beneficieze de progres real si valoare adaugata in relatia cu organismul de certificare.

GlobalGROUP UK (GCCL-UK) este reprezentat oficial pe teritoriul Romaniei, de la inceputul anului 2007, de catre Global Certification Romania – o societate pentru care obiectivele majore pe care si le propune an de an, vizeaza exclusiv clientii si implicit dorinta lor de progres real.

De aceea, Global Certification Romania:
– este condusa de persoane cu experienta tehnica in domeniul productiei, furnizarii de servicii si efectuarii auditurilor de certificare/cursurilor de instruire – cu competenta dovedita lead/principal  auditor si lectori certificati IRCA si SAI pentru toate standardele pe care opereaza;
– solicita un nivel de performanta ridicat din partea tuturor auditorilor si lectorilor cu care lucreaza
– investeste in instruirea si formarea practica a tuturor angajatilor si colaboratorilor

Standardele fata de care se desfasoara activitati de certificare si evaluare sunt: ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, FSSC 22000, OHSAS 18001, SA 8000, LSAS, ISO 13485, ISO 50001, ISO 27001, HACCP, GMP, GDP.

Cursurile de instruire, organizate dupa metodologie IRCA si CQI, acopera toate nivelele de pregatire, de la specialist (durata 1 zi), auditor intern (durata 2 zile), conversie auditori de terta parte (durata 3 zile),pana la auditor de terta parte (durata 5 zile) pentru  toate standardele pentru care se realizeaza certificarea. De asemenea exista posibilitatea cursurilor e-learning disponibile pe platforma https://globalgroup.myabsorb.eu