managementul-calitatii

Managementul calitatii – ISO 9001

Ce este ISO 9001?

ISO 9001 este un standard international recunoscut pentru sistemele de management al calitatii. Standardul ISO 9001 are caracter generic si este aplicabil, atat pentru activitati de productie, cat si pentru furnizarea de servicii. Organizațiile care sunt certificate in conformitate cu acest standard reflecta o dovadă a functionarii afacerii, susținută la baza de un sistem de management al calitatii fundamentat si robust.

Repetabilitatea afacerii este conferita doar unei organizației care furnizeaza servicii sau produse, cu consecventa si fara abateri si care poate demonstra faptul ca respecta cerintele standardului. In esența, o organizație cu un SMC eficient si eficace va satisface asteptarile clientilor, in mod obisnuit, mai bine decat o organizatie care nu are un SMC eficient.

Abordarea noastra:

GlobalGROUP este specializat in certificarea sustinuta de un sistem IT eficient si de un grup de profesionisti si experti. Echipa noastra de specialisti va va oferi o abordare procesuala a auditurilor, care vizeaza promovarea imbunatatirii continue care sa permita organizației dvs. sa ramana tot timpul competitiva la nivel global.

Am eliminat birocratia si va oferim audituri de cel mai rentabil nivel, ceea ce explica de ce ne mentinem ca un concurent puternic in domeniul serviciilor de certificare.

Care sunt beneficiile certificarii?

  • Imbunatatirea consistenței furnizarii serviciului si performantei produsului
  • Asigurarea faptului ca revin clientii, nu produsele sau serviciile livrate lor
  • Imbunatatirea eficientei operaționale si a competitivitatii, prin reducerea cheltuielilor generale
  • Reducerea costurilor, dar cresterea rentabilitatii
  • Cresterea cotei de piata si a oportunitatilor de vanzare
  • Recunoasterea si acceptarea internationala