Procesul de evaluare

Procesul de Evalure

Cum obtin o certificare ?

Procesul de inscriere pentru acest serviciu consta in 2 etape:

ETAPA 1 – Obtinerea Cotatiei pentru certificare

Pentru a pregati o cotatie corecta de pret pentru serviciile noastre, avem nevoie de cateva detalii de baza cu privire la cerintele si organizatia dumneavoastra.

Ce faceti dvs?

Pasul 1: Cereti formularul de aplicatie la rodica@globalcertification.ro sau tehnic@globalcertification.ro si cereti “Formularul de aplicatie” precizand toate datele necesare pentru ca raspunsul nostru sa fie clar si la obiect fata de ceea ce va intereseaza. Veti primi formularul de Apricatie in timpul cel mai scurt.

Pasul 2: Completati formularul de “Aplicatie pentru certificare” cu datele societatii dumneavoastra, administrative si tehnice cerute(formularul de Aplicatie explica modul in care sa completati intrebarile si informatiile solicitate). Trimiteti aplicatia completata, inapoi, pe adresa de mail de la care ati primit-o, mentionand o persoana de contact de la dumneavoastra care ar putea furniza eventuale informatii suplimentare despre Aplicatie.

Ce facem noi?

Pasul 3: Pregatirea cotatiei – GlobalGROUP va analiza cerintele dvs si va pregati o cotatie de pret pe baza detaliilor pe care le-ati furnizat. Acest lucru ne permite sa stabilim preturi fixe si sa ne asiguram ca serviciile furnizate indeplinesc cerintele dvs.

Pasul 4: Cotatia de derulare a certificarii si pret – GlobalGROUP va va trimite cotatia impreuna cu alte informatii relevante, Regulamentul de inregistrare si un formular electronic “Planificarea disponibilitatii pentru evaluare”

ETAPA 2 – INSCRIEREA PENTRU EVALUARE

Ce faceti dvs?

Acceptati cotatia de certificare si Regulamentul de Inregistrare transmise prin semnare si stampilare si, pentru a va inscrie in mod oficial pentru Evaluare/Certificare trebuie sa completati formularul “Planificarea disponibilitatii pentru evaluare” si sa ne trimiteti toate aceste documente pe mail

Formularul are Numar de Cotatie trecut pe el pentru a face legatura cu preturile si termenii stipulati in aceasta.

Nota: Daca detaliile pe care le-ati furnizat initial in “Aplicatia pentru certificare” trebuie modificate atunci exista posibilitatea ca si Cotatia sa fie modificata in consecinta.

Ce facem noi?

Inregistrare client – La primirea Cotatiei semnate si formularului “Planificarea disponibilitatii pentru evaluare”, Global Certification Romania elaboreaza un contract de certificare cu datele continute in Cotatie si Regulamenul de inregistrare si va inregistrreza ca si client GlobalGROUP UK si va ofera detalii de conectare pentru ca dvs sa puteti accesa zona ClientNet de pe website-ul nostru. Puteti primi informatii online specifice proiectului dvs si puteti beneficia de numeroasele avantaje ale serviciilor de suport pentru clienti pe care le oferim.

Desemnarea unui Manager de Proiect – Desemnam un membru din echipa Global Certification Romania care sa fie Managerul dvs de Proiect si persoana de contact. Acesta va va ghida pe tot parcursul procesului de evaluare si va fi responsabil pentru coordonarea pregatirilor pentru procesul de Evaluare si Certificare.

NOTA: Daca doriti numai informatii generale despre schema si serviciile noastre si nu doriti sa va inscrieti oficial pentru o cotatie, ne puteti contacta la e-mail office@globalcertification.ro sau descarcati formularele care va intereseaza din sectiunea de download a site-ului din UK, www.globalgroup.net

La datele agreate de comun acord vor avea loc auditurile de evaluare pentru certificare, in cele doua etape, conform metodologiei prezentata in Sectiunea “Certificare” a site-ului nostru.